ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ

CELLUERASE

Η μικροχειρουργική αυτή εφαρμογή αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά όπλα στη μάχη κατά της κυτταρίτιδας.  Οι μικροχειρουργικές λεπίδες που χρησιμοποιούνται,  είναι ειδκά σχεδιασμένες για την ολική αφαίρεση της κυτταρίτιδας και στοχεύουν στην επιδιόρθωση των ινώδων βλαβών που προκύπτουν από μεταβολή του συνδετικού ιστού.
Ένα πεπλατυσμένο μαχαιρίδιο λύει με διατομή των διαφραγμάτων τους ινώδης ιστούς στις περιοχές που παρουσιάζουν εμβάνθυνση και κοιλότητες. Με αυτόν τον τρόπο επαναφέρεται η υγιής υφή του δέρματος και τηρείται η μικροκυκλοφορία.  Μια συνεδρία είναι αρκετή για να επιφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα χωρίς περαιτέρω επαναλήψεις.

 

Η συγκεκριμένη εφαρμογή πραγματοποιείται σε συνδυασμό με την ενέσιμη μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας Strikecell καθώς και την έκγχυση Υαλουρονικού MLF2.

 

STRIKECELL

Μεσοθεραπεία κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους.  Η συγκεκριμένη μεσοθεραπεία σώματος θεωρείται μια από τις πιο επιτυχημένες ιατρικές εφαρμογές κατά της κυτταρίτιδας.  Βασίζεται στον χημικό υλικό EDTA και σε ανάμειξη συστατικών όπως η αγκινάρα,  τα βότανα,  η καρνετίνη και η καφεϊνη.  Το συγκεκριμένο κοκτέιλ είναι ένα ενέσιμο δραστικό όπλο κατά της όψης φλοιού πορτοκαλιού.  Μετά τη διείσδυσή του επιφέρει τη δέσμευση μετάλλων και τοξινών και επανεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος.  Στην ουσία η λιπολυτική και θερμογόνος δράση του λειτουργεί ως μέγα αντιοξειδωτική που δραστηροποιεί τον μεταβολισμό.  Μέσω της μεταβολικής οδού,  αποβάλλονται τα λιπαρά οξέα οπότε σταδιακά αποδεσμεύεται όλο και περισσότερο λίπος.  Οι συνεδρίες επαναλαμβάνονατι ανάλογα με την κάθε περίπτωση παρουσίας κυτταρίτιδας ,  συνήθως ανά 15 μέρες.


HYacorp MLF2 BODY CONTOURING

Το Υαλουρονικό αυτό υλικό χρησιμοποιείται μόνο του ή σε συνδυασμό με την εφαρμογή Celluerase για το μέγιστο αποτέλεσμα.  Το HYacorp MLF2 είναι εξαιρετικά διάσημο στις Ηνωμένες Πολιτείες,  καθώς είναι εντυπωσιακά λιγότερο επεμβατικό και καθόλου χρονοβόρο.  Είναι ένα εξειδικευμένο υλικό για τη διαμόρφωση μεγάλων περιοχών του σώματος όπως οι γλουτοί,  οι γάμπες και τα χέρια .  Λειτουργεί θαυματουργά για την αποκατάσταση της κυτταρίτιδας. Το υλικό είναι συμπαγές, ύψιστης καθαρότητας υαλουρονικό οξύ σχεδιασμένο για την επιδιόρθωση του χαμένου όγκου και του επαναπροσδιορισμό της φόρμας του σώματος. Είναι ιδανικό για όσους και όσες αποφεύγουν τη χειρουργική παρέμβαση εμφυτευμάτων και επιθυμούν άμεσα αποτελέσματα και ανώδυνη προσθήκη όγκου και σφριγυλότητας.