NANOCUBE & LIPOCUBE SVF

NANOCUBE & LIPOCUBE SVF

Εδώ πραγματικά πρωτοπορούμε! Μια ραγδαία εξέλιξη της ιατρικής επιστήμης! Μιλάμε για μια εξαιρετική επιστημονικά καινοτόμα μέθοδο που παρέχει ίσως τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα στην μόνιμη αντιμετώπιση όλων των σταδίων γήρανσης του προσώπου. Την εφαρμόζουμε τώρα εμείς και στην Ελλάδα, πιστεύοντας στην απόλυτη και καταλυτική τεχνική αντιγήρανσης.

Μέχρι τώρα, η κλασική λιπομεταφορά έπαιρνε αυτούσια μη επεξεργασμένα κύτταρα λιπώδη ιστού  από το σώμα μας συνήθως από την κοιλιά, και τα μετέφερε στην περιοχή του προσώπου  που είχε ανάγκη. Λόγω όμως του μεγάλου όγκου και της διάπλαση του λιποκυττάρου,  η διαδικασία  ήταν σχεδόν ανώφελη αφού τα κύτταρα  δεν αιματονώτουσαν και έως κατά  40% δεν επιβίωναν. Έτσι  οδηγούμασταν σε μια εκ νέου επιπρόσθετη εφαρμογή. Με την τεχνολογία  του Lipocube SVF-Nanocube όλα αυτά ανατρέπονται.

Οι φωτογραφίες είναι από το αρχείο του Dr. Tunc Tiryaki and Dr. Steven Cohen

Η τεχνική Lipocube SVF – Nanocube είναι το ιδανικό εργαλείο για την τεχνική  Nano   Fat Grafting που αποτελεί ίσως την πιο σύγχρονη και ευρέως διαδομένη μέθοδο πλαστικής χειρουργικής παγκοσμίως,

Με αυτή τη μέθοδο, τα κύτταρα διχοτομούνται. Αιματώνονται, αφομοιώνονται, δεν αποβάλλονται. Στην ουσία με τη μέθοδο Νanocube νεογέννητα βλαστοκύτταρα τοποθετούνται   στην επιδερμίδα (ουλές, ρυτίδες,  ατέλειες)  και αυτόματα  την αναγεννούν.   Για την ακρίβεια, ποσότητα λίπους αφαιρείται με τοπική αναισθησία  από σημεία όπως η κοιλιά ή τα ψωμάκια. Στη συνέχεια το λίπος που αφαιρείται, το επεξεργαζόμαστε σε ειδικό μηχάνημα  και στις συσκευές του  Lipocube   SVF Nanocube   όπου ειδικά διαμορφωμένες λεπίδες από ατσάλι και τιτάνιο μετατρέπουν  με εύκολο και ασφαλή τρόπο το λιπώδη ιστό σε  Microfat  ή  Nanofat .  Με αυτόν τον τρόπο διατηρείται αναλλοίωτη η θεμελιώδη ινώδη ουσία  η οποία είναι υπεύθυνη για την βιωσιμότητα και ανάπτυξη των κυττάρων.  Το αποτέλεσμα  είναι εκπληκτικό  καθώς η συλλογή λοβιδίων λίπους, ανάλογα με το βάθος έγχυσης,  προσδίδουν ακρίβεια και ομοιομορφία.

Το   Lipocube SVF ( Stromal Vacular Fraction ) πάει τη θεραπεία δέκα στάδια πιο πέρα. Eίναι η πιο πρωτοποριακή και σύγχρονη συσκευή μηχανικού διαχωρισμού των κυττάρων που βρίσκονται στον λιπώδη ιστό.  Υπό τοπική αναισθησία,  αναρροφάται λίπος από όπου πλεονάζει και υπόκειται σε επεξεργασία και απομόνωσης των λιπωδών κυττάρων.   To   υλικό που εγχύεται στις προβληματικές περιοχές εμπεριέχει  τεράστιες αναπλαστικές δυνατότητες αφού αποτελείται από  βλαστοκύτταρα, ινοβλάστες και  λεμφοκύτταρα που διαθέτουν τους υψηλότερους δείκτες απόδοσης και δράσης.  Ως αποτέλεσμα,  το αποτέλεσμα της  εφαρμογής έχει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια, χάρη στην ικανότητα , των βλαστοκυττάρων να αναπλάθουν νέο λιπώδη  και συνδετικό ιστό.  Το SVF είναι το κυριότερο όπλο της σύγχρονης πλαστικής χειρουργικής ενάντια στη φθορά,  στην ατροφία ιστών και  απώλεια όγκου.

Ο ασθενής επιστρέφει στο σπίτι του την ίδια μέρα συνεχίζοντας τις δραστηριότητες του.

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα των αυτών των αυτόλογων κυτταρικών θεραπειών είναι η ασφάλεια και η έλλειψη παρενεργειών. Δεν πρόκειται για χημικά φίλτρα, αλλά για την μέγιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων της ανθρώπινης φύσης.

Οι φωτογραφίες είναι από το αρχείο του Dr. Tunc Tiryaki and Dr. Steven Cohen