Hi Tech Electrotherapy

Hi Tech Electrotherapy :

Η συγκεκριμένη θεραπεία αποτελείται από 3 βήματα και στοχεύει στην βαθιά ενυδάτωση , τη σύσφιξη και την κυτταρική ανανέωση.

Hydra Booster : Το πρώτο βήμα της θεραπείας , αποτελεί την πιο βαθιά και ισχυρή θεραπεία ενυδάτωσης για πρόσωπο,  λαιμό και περιοχών που παρουσιάζουν αφυδάτωση.  Ιδανικοί υποψήφιοι για μια τέτοια θεραπεία είναι όσοι επιθυμούν ένα λαμπερό και ελαστικό δέρμα.  Με την βοήθεια του γαλβανικού ρεύματος και της ιοντοφόρεσης, ενεργά στοιχεία όπως υαλουρονικό, βιταμίνες,  ιχνοστοιχεία και συσφικτικοί παράγοντες διεισδύουν στο δέρμα χωρίς τη χρήση ενέσεων. Για την θεραπεία χρησιμοποιείται συνεχές ηλεκτρικό ρεύμα που με την βοήθειά του μεταφέρει τις πολύτιμες ουσίες στους κατώτερους ιστούς.

Thermo Booster : Αποτελεί το δεύτερο βήμα της θεραπείας , είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιείται στις ιατρικές εφαρμογές αισθητικής. Με την κατάλληλη χορήγηση αναπτυσσόμενης θερμότητας ανοίγει τους πόρους και βοηθά την εισχώρηση των πολύτιμων ουσιών που έχουν χορηγηθεί στο δέρμα. Είναι ιδανική σε συνδυασμό με το γαλβανικό ρεύμα. Παράγει ραδιοσυχνότητες υψηλού φάσματος γεγονός που βοηθά στην σύσφιξη ,  την ανόρθωση,  την παραγωγή κολλαγόνου και την κυτταρική ανανέωση.  Βοηθά στην καταπολέμηση οιδημάτων και αυξάνει την πυκνότητα των δερματικών ιστών.

Για την μέγιστη αποτελεσματικότητα των παραπάνω βημάτων,  την θεραπεία  «κλειδώνει» το Cryogenessis Treatment,  όπου μέσω της τεχνολογίας με ειδική ψυκτική κεφαλή τα πολύτιμα συστατικά εισχωρούν και παραμένουν εγκλωβισμένα στους πόρους του δέρματος για καλύτερη απόδοση.