ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΡΥΔΙΩΝ FUE & STRIP

FUE (Follicular Unit Extraction) μέθοδος θεωρείται ως η απόλυτη  χειρουργική τεχνική μεταμόσχευσης τριχοφυλακίων με εγγυημένη επιτυχία 100%. Ελάχιστα επεμβατική και αξιόπιστη συμβάλει στην ολοκληρωτική αποτάσταση της χαμένης πυκνότητας των μαλλιών και φρυδιών.

Αρχικά γίνεται επιλογή και λήψη των υγιών τριχοφυλακίων από το πίσω μέρος της κεφαλής. Αυτά διατηρούνται σε ειδικό διάλυμα εμπλουτισμένου πλάσματος για ενδυνάμωση της βιωσιμότητάς τους. Στην συνέχεια, αυτά μεταφέρονται και εμφυτεύονται ένα-ένα στην περιοχή με αισθητή αραίωση.  Το αποτέλεσμα είναι εντελώς φυσικό και μόνιμο.  Οι νέες τρίχες δεν διαφέρουν σε ποιότητα, πάχος ή υφή από τις κανονικές. Επιπρόσθετα,  η επέμβαση τελείται με τοπική αναισθησία, δεν αφήνει σημάδια και είναι ανώδυνη.

Η Strip ή FUT (Follicular Unit Transplantation) μέθοδος απευθύνεται κυρίως σε αυτούς που έχουν  έντονα σγουρά μαλλιά και εγγυάται θεαματικά αποτελέσματα.  Υγιή τριχοφυλάκια λαμβάνονται από τα πλάγια και το πίσω μέρος της κεφαλής και στην συνέχεια τοποθετούνται μαζικά στην αραιωμένη περιοχή. Χαρακτηρίζεται από μια εντελώς ανώδυνη μετεγχειρητική πορεία  με ουλές ανιχνεύσιμες μόνο από κοντινή εξέταση ειδικού.