ΝΗΜΑΤΑ PDO ΚΑΙ COG

(Σύσφιξη και ανόρθωση, προσώπου, λαιμού, ντεκολτέ, σώματος)

Τα νήματα είναι  η εκπληκτική διαδικασία όπου ενεργοποιείται ο φυσικός μηχανισμός του οργανισμού να αναπαράγει κολλαγόνο και ελαστικότητα. Στην ουσία,  τα απορροφήσιμα νήματα PDO  τοποθετούνται  μαζί δημιουργώντας ένα ισχυρό πλέγμα. Ο οργανισμός  αντιλαμβάνεται τη παρουσία του πλέγματος ως ξένο σώμα και αντιδρά προκαλώντας κολλαγονογέννηση   η οποία λειτουργεί σε βάθος χρόνου. Ταυτόχρονα   διεγείρονται  οι ίνες ελαστίνης και υαλουρουνικού οξέως   χαρίζοντας σφριγηλότητα και νεανική όψη.

Τα νήματα τοποθετούνται  οπουδήποτε  υπάρχει χαλάρωση, γήρανση και ανομοιομορφία.  Το μέγιστο αποτέλεσμα  επιτυγχάνεται περίπου δύο μήνες μετά την εφαρμογή και ενισχύεται σύμφωνα με τις ανάγκες του ασθενή.

Τα vήματα COG (ανάρτησης) δεν είναι απλά ίσια νήματα. Έχουν χαρακτηριστικές προεξοχές. Με  την είσοδο τους στην επιδερμίδα οι προεξοχές κολλούν σφιχτά  πάνω  στους χαλαρούς ιστούς. Τραβώντας τα νήματα προς την κατεύθυνση που θέλουμε, ανορθώνουμε του ιστούς, δίνουμε νέο σχήμα και μειώνουμε την χαλάρωση στιγμιαία! Τα νήματα είναι σωστή επιλογή γιατί δεν παραμορφώνουν τα χαρακτηριστικά μακροπρόθεσμα,  δεν έχουν καμία αλλεργική αντίδραση και καμία παρενέργεια.

Τα νήματα  τοποθετούνται μέσα σε λίγη ώρα με την χρήση αναισθητικής κρέμας  ή  ενέσιμης τοπικής αναισθησίας.